مرکز بهداشت جنوب تهران | برگزاری کلاس‌های آموزشی برای برخی از اصناف تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

logo

مرکز بهداشت جنوب تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1404/05/18 - 10:16
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 99
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کلاس‌های آموزشی برای برخی از اصناف تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی در نانوایی و کترینگ تهیه غذایی در منطقه تحت پوشش این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: رقیه ثنایی و سپیده شعبانی، کارشناسان تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت حکیم اعتماد و دارالشفا، کلاس آموزشی با موضوع فواید نان کامل را برای کارکنان نانوایی برگزار کردند. همچنین فاطمه چراغی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت دادوش کلاس آموزشی روش استفاده صحیح از روغن و نمک را برای کارکنان کترینگ تهیه غذا برگزار کرد.

وی در ادامه افزود: در این کلاس‌های آموزشی در خصوص مضرات استفاده از نمک تصفیه نشده، تفاوت انواع نان کامل، سبوس‌دار و سفید، مزایای مصرف نان کامل مانند پیشگیری از چاقی و اضافه‌وزن، پیشگیری از دیابت، یبوست، بیماری‌های قلبی عروقی، معایب مصرف نان‌های سفید، معایب اضافه کردن سبوس به خمیر نان مثل تولید ماده سرطان‌زای آکریل آمید، کاهش جذب آهن و روی به دلیل عدم تخمیر اسید فیتیک موجود در سبوس، اهمیت استفاده از مواد اولیه سالم و بهداشتی برای تهیه و طبخ، مضرات استفاده از روغن جامد و نمک تصفیه نشده، مضرات استفاده از اسانس‌های خوراکی و شکر اضافی و استفاده از مواد غذایی فله مطالبی را بیان کرد.

  • کد خبر : 302567
هانیه حبیبی
تهیه کننده:

هانیه حبیبی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید